Print

Om TRÆguiden

TRÆguiden.dk
TRÆguiden er en videnportal om træ og træbyggeri. TRÆguiden indeholder udvalgt viden om træbyggeri, træmaterialer, trækonstruktioner og byggeteknisk viden om træ. Grundlæggende viden om træ er frit tilgængeligt på Træguiden, medens adgang til specifik og dyberegående viden forudsætter medlemskab af Træinformation.
Læs mere om medlemskab af Træinformation her

Træguiden er også en vejviser til vigtig viden om træ på internettet, primært til kildemateriale hos videncentre og forskningsinstitutter, samt til produkter og løsninger hos leverandører af træbaserede og trærelaterede produkter.

Guide til arkitektur i træ findes på hjemmesiden arkitrae.dk, der præsenterer danske arkitekturperler og bemærkelsesværdige udenlandske træprojekter.
Se arkitektur i træ her

TRÆguiden tilhører og drives af:

Træinformation
Lyngby Kirkestræde 14
2800 Kongens Lyngby
Tlf. 45280333
E-mail: [email protected]
CVR: 57009012

Træinformation er en interesseorganisation, der repræsenterer flere end 1.100 medlems-virksomheder og organisationer inden for træ- og byggebranchen.
Træinformation formidler viden om træ og træbyggeri, samt varetager branchens interesser i forhold til det politiske lovgivningsarbejde.
Læs mere om Træinformation på traeinfo.dk

Betingelser for brug
Vilkår for anvendelse af Træinformations websteder fremgår af menuen Betingelser for brug nederst på hjemmesiden. Ved at tage webstedet i brug accepterer du vilkårene.
Læs vilkårene for brug af hjemmesiden her

Beskyttelse af identitet
Træinformation respekterer og beskytter dine personlige oplysninger, som du giver os på dette websted. Informationer om hvilke oplysninger, vi indsamler, hvordan vi opbevarer dem, dine muligheder for at ændre eller slette dem, og hvad vi bruger oplysningerne til findes i menuen Beskyttelse af identitet nederst på hjemmesiden.
Læs om beskyttelse af identitet her

Spørgsmål og yderligere oplysninger
Kontakt Træinformation på e-mail [email protected] eller ring tlf. 45 28 03 33.

Besøg Træshop Bliv medlem